Het gaat om een stille weldoener die maandagavond gevat werd terwijl hij opnieuw geld aan het bussen was.

Drie dagen lang kregen de bewoners van twee residenties een briefje van twintig euro in hun brievenbus gepost. Niemand wist waar het geld vandaan kwam en wie het deponeerde.

Het blijkt om een 39-jarige Koksijdenaar te gaan die een aanzienlijk bedrag had geërfd van zijn overleden moeder. De man woont bij zijn vader, en vindt dat hij het geld niet nodig heeft. De weldoener koos de twee appartementsblokken omdat hij daar veel brievenbussen op één plaats kon aantreffen.

De man werd opgemerkt door de politie toen hij opnieuw geld in de bussen aan het schuiven was. Hij wil het geld niet terug, want zou het anders toch aan een goed doel schenken.

De politie sluit hierbij de zaak dan ook af. (Belga/TE)

Het gaat om een stille weldoener die maandagavond gevat werd terwijl hij opnieuw geld aan het bussen was.Drie dagen lang kregen de bewoners van twee residenties een briefje van twintig euro in hun brievenbus gepost. Niemand wist waar het geld vandaan kwam en wie het deponeerde.Het blijkt om een 39-jarige Koksijdenaar te gaan die een aanzienlijk bedrag had geërfd van zijn overleden moeder. De man woont bij zijn vader, en vindt dat hij het geld niet nodig heeft. De weldoener koos de twee appartementsblokken omdat hij daar veel brievenbussen op één plaats kon aantreffen.De man werd opgemerkt door de politie toen hij opnieuw geld in de bussen aan het schuiven was. Hij wil het geld niet terug, want zou het anders toch aan een goed doel schenken.De politie sluit hierbij de zaak dan ook af. (Belga/TE)