In Koksijde staan bewoners van twee residenties voor een raadsel. Al drie dagen op rij vinden ze briefjes van 20 euro in hun brievenbus. Dat schrijft Het Nieuwsblad. In totaal is er al meer dan 1.500 euro gevonden.

De bewoners zelf vrezen dat het gaat om misdaadgeld. De mysterieuze geldschenker kan alvast niet bestempeld worden als Robin Hood. In de dure appartementen wonen voornamelijk welgestelde burgers.

Immobiliënkantoor

Andere bewoners leggen de link met het geld uit de kluis in Zedelgem. 'De geldgraaiers weten dat er nummers staan op de bankbiljetten. Daarom willen ze er nu vanaf', klinkt het.

Daarnaast gaan er stemmen op dat het mogelijk om een promostunt van een immobiliënkantoor gaat. Dat meldde het Radio 1-programma Hautekiet.

De politie van de zone Westkust is alvast een onderzoek gestart. (AVE)

In Koksijde staan bewoners van twee residenties voor een raadsel. Al drie dagen op rij vinden ze briefjes van 20 euro in hun brievenbus. Dat schrijft Het Nieuwsblad. In totaal is er al meer dan 1.500 euro gevonden. De bewoners zelf vrezen dat het gaat om misdaadgeld. De mysterieuze geldschenker kan alvast niet bestempeld worden als Robin Hood. In de dure appartementen wonen voornamelijk welgestelde burgers. Andere bewoners leggen de link met het geld uit de kluis in Zedelgem. 'De geldgraaiers weten dat er nummers staan op de bankbiljetten. Daarom willen ze er nu vanaf', klinkt het.Daarnaast gaan er stemmen op dat het mogelijk om een promostunt van een immobiliënkantoor gaat. Dat meldde het Radio 1-programma Hautekiet. De politie van de zone Westkust is alvast een onderzoek gestart. (AVE)