"Hij is de Vlaamse 'monsieur non' geworden. Hij blokkeert niet alleen de werking van de Vlaamse regering, maar ook een werkbare oplossing voor het loonkostenprobleem", zegt Vereeck.

Vlaams minister Muyters laat in Het Nieuwsblad en De Standaard optekenen dat hij niet wil weten van extra Vlaams geld voor de federale regering. Het gaat daarbij niet alleen om een inspanning voor de federale begroting, maar ook voor de geplande loonlastenverlaging.

Die houding is volgens Vereeck "onverantwoord". "Terwijl alle economische indicatoren op rood staan en de meeste mensen zich zorgen maken over het behoud van hun job, hun inkomen en hun welvaart, belet Muyters dat er werk wordt gemaakt van een echte economische relance door een loonkostenverlaging", aldus de LDD-fractieleider. (Belga/TE)

"Hij is de Vlaamse 'monsieur non' geworden. Hij blokkeert niet alleen de werking van de Vlaamse regering, maar ook een werkbare oplossing voor het loonkostenprobleem", zegt Vereeck.Vlaams minister Muyters laat in Het Nieuwsblad en De Standaard optekenen dat hij niet wil weten van extra Vlaams geld voor de federale regering. Het gaat daarbij niet alleen om een inspanning voor de federale begroting, maar ook voor de geplande loonlastenverlaging. Die houding is volgens Vereeck "onverantwoord". "Terwijl alle economische indicatoren op rood staan en de meeste mensen zich zorgen maken over het behoud van hun job, hun inkomen en hun welvaart, belet Muyters dat er werk wordt gemaakt van een echte economische relance door een loonkostenverlaging", aldus de LDD-fractieleider. (Belga/TE)