De Leuvense burgemeester Louis Tobback probeerde rond 18 uur tevergeefs de drie presentatoren op het Martelarenplein te houden. De "Glazen VerHuiswagen" arriveerde daarop iets te vroeg in Gent, maar na wat rondjes rijden in de Arteveldestad, stapten radiomakers Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn om 20 uur in hun nieuwe tijdelijke stek.

Op het Woodrow Wilsonplein zullen ze er hun Music for Life-benefiet tot woensdagavond verderzetten. Starten deden ze met het nummer Me And You van Nero.

Van woensdagavond tot vrijdag verblijft het trio op de Groenplaats in Antwerpen.

Glazen Show

De laatste editie heeft voor het eerst een televisieshow "De glazen show", die maandagavond van start gaat. In de live-talkshow die "De Laatste Show" vanaf 22 uur op één vervangt, ontvangen Steven Van Herreweghe en Sofie Lemaire maandag onder meer Mark Uytterhoeven, Helmut Lotti, Christophe Deborsu, Wouter Beke en Jacky Lafon. De gelegenheidstalkhow bij het Glazen Huis brengt verslag uit van acties, veilt voorwerpen, laat BV's een duit in het zakje doen en voorziet live-acts op het plein.

Met "We do give a shit" als slogan, willen Studio Brussel en het Rode Kruis het probleem van diarree onder de aandacht brengen, wereldwijd de grootste doodsoorzaak bij kinderen. (Belga/SD)

De Leuvense burgemeester Louis Tobback probeerde rond 18 uur tevergeefs de drie presentatoren op het Martelarenplein te houden. De "Glazen VerHuiswagen" arriveerde daarop iets te vroeg in Gent, maar na wat rondjes rijden in de Arteveldestad, stapten radiomakers Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn om 20 uur in hun nieuwe tijdelijke stek. Op het Woodrow Wilsonplein zullen ze er hun Music for Life-benefiet tot woensdagavond verderzetten. Starten deden ze met het nummer Me And You van Nero. Van woensdagavond tot vrijdag verblijft het trio op de Groenplaats in Antwerpen. Glazen ShowDe laatste editie heeft voor het eerst een televisieshow "De glazen show", die maandagavond van start gaat. In de live-talkshow die "De Laatste Show" vanaf 22 uur op één vervangt, ontvangen Steven Van Herreweghe en Sofie Lemaire maandag onder meer Mark Uytterhoeven, Helmut Lotti, Christophe Deborsu, Wouter Beke en Jacky Lafon. De gelegenheidstalkhow bij het Glazen Huis brengt verslag uit van acties, veilt voorwerpen, laat BV's een duit in het zakje doen en voorziet live-acts op het plein.Met "We do give a shit" als slogan, willen Studio Brussel en het Rode Kruis het probleem van diarree onder de aandacht brengen, wereldwijd de grootste doodsoorzaak bij kinderen. (Belga/SD)