In Het Belang van Limburg wordt melding gemaakt van een muizenkop die in een pot aardbeienconfituur van het merk Materne werd ontdekt.

"Tot nu toe hebben wij geen bijkomende informatie bekomen, noch de pot noch de inhoud ervan kunnen zien", reageert het bedrijf in een persbericht.

"Wij doen het nodige om het product te ontvangen teneinde onmiddellijk alle nodige analyses uit te voeren om met zekerheid de aard en de oorsprong van het probleem dat de consument overkomen is te bepalen."

Uit voorzorg worden alvast alle potten aardbeienconfituur van 720 gram van het productielot (EAN-code 54 10046 001 278 en vervaldatum 3 januari 2016) teruggeroepen door Materne.

"Wij raden aan, in afwachting van verdere informatie, dit product niet te verbruiken en het terug te brengen in het winkelpunt waar u het gekocht heeft en waar terugbetaling zal gebeuren", luidt het nog in de mededeling. (Belga/TE)

In Het Belang van Limburg wordt melding gemaakt van een muizenkop die in een pot aardbeienconfituur van het merk Materne werd ontdekt. "Tot nu toe hebben wij geen bijkomende informatie bekomen, noch de pot noch de inhoud ervan kunnen zien", reageert het bedrijf in een persbericht. "Wij doen het nodige om het product te ontvangen teneinde onmiddellijk alle nodige analyses uit te voeren om met zekerheid de aard en de oorsprong van het probleem dat de consument overkomen is te bepalen."Uit voorzorg worden alvast alle potten aardbeienconfituur van 720 gram van het productielot (EAN-code 54 10046 001 278 en vervaldatum 3 januari 2016) teruggeroepen door Materne."Wij raden aan, in afwachting van verdere informatie, dit product niet te verbruiken en het terug te brengen in het winkelpunt waar u het gekocht heeft en waar terugbetaling zal gebeuren", luidt het nog in de mededeling. (Belga/TE)