De advocaat, zijn vrouw en zijn zoon die werden doodgeschoten in hun huis in Wemmel waren het slachtoffer van een uit de hand gelopen autoverkoop. Dat meldt het Brussels parket. Maandagavond meldde VTM dat één verdachte werd opgepakt.

De feiten hadden zondagavond plaats in het centrum van Wemmel. Naast de drie doden viel er ook een zwaargewonde: de vriendin van de zoon. Aanvankelijk was sprake van een uit de hand gelopen homejacking, maar volgens het parket gaat het om een uit de hand gelopen autoverkoop.

De zoon wilde zijn BMW immers verkopen en had zondagavond een afspraak met de kopers. Daarbij kwam het tot een conflict. Alle slachtoffers werden in het hoofd geschoten en stierven ter plaatse. De vriendin van de zoon werd zwaargewond aan het hoofd.

De daders gingen er na de feiten vandoor met twee wagens van het gezin. Niet alleen de BMW van de zoon, maar ook de auto van de vader.

Verdachte opgepakt

Volgens de commerciële omroep is één van de verdachten in de zaak van de drievoudige moord in Wemmel opgepakt.

Een van de gestolen wagens werd teruggevonden in Luxemburg. De chauffeur werd opgepakt, maar het was maandag nog onduidelijk wat zijn rol was in de feiten, aldus VTM.

De advocaat, zijn vrouw en zijn zoon die werden doodgeschoten in hun huis in Wemmel waren het slachtoffer van een uit de hand gelopen autoverkoop. Dat meldt het Brussels parket. Maandagavond meldde VTM dat één verdachte werd opgepakt.De feiten hadden zondagavond plaats in het centrum van Wemmel. Naast de drie doden viel er ook een zwaargewonde: de vriendin van de zoon. Aanvankelijk was sprake van een uit de hand gelopen homejacking, maar volgens het parket gaat het om een uit de hand gelopen autoverkoop.De zoon wilde zijn BMW immers verkopen en had zondagavond een afspraak met de kopers. Daarbij kwam het tot een conflict. Alle slachtoffers werden in het hoofd geschoten en stierven ter plaatse. De vriendin van de zoon werd zwaargewond aan het hoofd.De daders gingen er na de feiten vandoor met twee wagens van het gezin. Niet alleen de BMW van de zoon, maar ook de auto van de vader.Verdachte opgepaktVolgens de commerciële omroep is één van de verdachten in de zaak van de drievoudige moord in Wemmel opgepakt. Een van de gestolen wagens werd teruggevonden in Luxemburg. De chauffeur werd opgepakt, maar het was maandag nog onduidelijk wat zijn rol was in de feiten, aldus VTM.