De 50-jarige man uit Sint-Truiden die zijn 54-jarige vrouw maandag op straat de keel heeft doorgesneden, deed dat omdat ze hem wilde verlaten. Dat zegt het parket van Hasselt.

In het centrum van Melveren, bij Sint-Truiden, sneed de man de keel van de vrouw over, waarna hij zelfmoord probeerde te plegen. De ruzie ontstond in de auto, waarna de man de 54-jarige vrouw uit Landen op straat om het leven bracht.

Beiden hadden al een drietal maanden een relatie. Tijdens zijn verhoor door de Hasseltse onderzoeksrechter verklaarde de man dat de vrouw die wilde stopzetten.

De man werd aangehouden en wordt in de loop van dinsdag naar de gevangenis overgebracht. Bij zijn mislukte zelfmoordpoging, waarbij hij een mes in zijn keel stak, liep hij slechts een vleeswonde op.

De 50-jarige man uit Sint-Truiden die zijn 54-jarige vrouw maandag op straat de keel heeft doorgesneden, deed dat omdat ze hem wilde verlaten. Dat zegt het parket van Hasselt.In het centrum van Melveren, bij Sint-Truiden, sneed de man de keel van de vrouw over, waarna hij zelfmoord probeerde te plegen. De ruzie ontstond in de auto, waarna de man de 54-jarige vrouw uit Landen op straat om het leven bracht.Beiden hadden al een drietal maanden een relatie. Tijdens zijn verhoor door de Hasseltse onderzoeksrechter verklaarde de man dat de vrouw die wilde stopzetten.De man werd aangehouden en wordt in de loop van dinsdag naar de gevangenis overgebracht. Bij zijn mislukte zelfmoordpoging, waarbij hij een mes in zijn keel stak, liep hij slechts een vleeswonde op.