Dat schrijven de kranten van Mediahuis. De vrouw stuurt ook een open brief naar de voetbalbond.

Het incident deed zich zaterdag voor tijdens een voetbalwedstrijd tussen de jeugdploegen van RDK Gravelo en Heers VV in Gingelom. "Wat een crapuul zijn jullie kinderen", schreeuwde een man eerst. "Zijn jullie kinderen misschien opgevoed in het bos?" riep een andere man daarna.

"Dit is een zeer racistische opmerking", aldus Boutina.

Bij de Voetbalfederatie Vlaanderen zijn ze categoriek: "Zulke zaken kunnen we niet tolereren. VV Heers heeft zich al geëxcuseerd, dat is een belangrijke stap. Ik hoop ook dat de sociale controle in de toekomst haar werk doet."

(Belga/RR)

Dat schrijven de kranten van Mediahuis. De vrouw stuurt ook een open brief naar de voetbalbond. Het incident deed zich zaterdag voor tijdens een voetbalwedstrijd tussen de jeugdploegen van RDK Gravelo en Heers VV in Gingelom. "Wat een crapuul zijn jullie kinderen", schreeuwde een man eerst. "Zijn jullie kinderen misschien opgevoed in het bos?" riep een andere man daarna. "Dit is een zeer racistische opmerking", aldus Boutina. Bij de Voetbalfederatie Vlaanderen zijn ze categoriek: "Zulke zaken kunnen we niet tolereren. VV Heers heeft zich al geëxcuseerd, dat is een belangrijke stap. Ik hoop ook dat de sociale controle in de toekomst haar werk doet."(Belga/RR)