Dat schrijven de kranten L'Echo en De Tijd.

Vanaf 1 oktober zal The Phone House dus in zijn 50 vestigingen niet langer abonnementen en pre-paid belkaarten van mobiele operator Mobistar verkopen.

Mobistar, een filiaal van France Télécom, wil zich concentreren op zijn "eigen distributiekanalen". De voorwaarden die The Phone House biedt, "komen niet overeen met onze verwachtingen", aldus CEO Jean-Marc Harion.

In 2012 werd The Phone House gekocht door Mobistar-concurrent Belgacom, wat wellicht de breuk mee verklaart.

The Phone House betreurt de beslissing van Mobistar, maar houdt vast aan de strategie om voor verschillende operatoren te werken. De derde operator (naast Mobistar en Belgacom-Proximus), BASE, is nog wel klant bij The Phone House.

(Belga/RR)

Dat schrijven de kranten L'Echo en De Tijd. Vanaf 1 oktober zal The Phone House dus in zijn 50 vestigingen niet langer abonnementen en pre-paid belkaarten van mobiele operator Mobistar verkopen.Mobistar, een filiaal van France Télécom, wil zich concentreren op zijn "eigen distributiekanalen". De voorwaarden die The Phone House biedt, "komen niet overeen met onze verwachtingen", aldus CEO Jean-Marc Harion.In 2012 werd The Phone House gekocht door Mobistar-concurrent Belgacom, wat wellicht de breuk mee verklaart. The Phone House betreurt de beslissing van Mobistar, maar houdt vast aan de strategie om voor verschillende operatoren te werken. De derde operator (naast Mobistar en Belgacom-Proximus), BASE, is nog wel klant bij The Phone House.(Belga/RR)