De ex-vrouw van Marc Dutroux Michelle Martin wil in avondschool rechten gaan studeren, schrijft Sudpresse, dat zich baseert op enkele "goed ingelichte bronnen".

Geen advocaat

Met dit diploma kan ze geen advocaat of magistraat worden, maar kan ze wel juridisch assistente worden, werken bij een advocaat of gaan voor een notarisdiploma.

Intelligent

Sudpresse schrijft dat "de mensen die Martin sinds haar vrijlating omringen, hebben altijd gezegd dat ze intelligent is en capaciteiten heeft. Ze is dus in staat tot dergelijke studies".

Michelle Martin heeft momenteel een diploma van lesgever op zak. (MI)

De ex-vrouw van Marc Dutroux Michelle Martin wil in avondschool rechten gaan studeren, schrijft Sudpresse, dat zich baseert op enkele "goed ingelichte bronnen".Geen advocaatMet dit diploma kan ze geen advocaat of magistraat worden, maar kan ze wel juridisch assistente worden, werken bij een advocaat of gaan voor een notarisdiploma. IntelligentSudpresse schrijft dat "de mensen die Martin sinds haar vrijlating omringen, hebben altijd gezegd dat ze intelligent is en capaciteiten heeft. Ze is dus in staat tot dergelijke studies".Michelle Martin heeft momenteel een diploma van lesgever op zak. (MI)