In de loop van de komende weken opent de autodeelorganisatie Cambio verschillende nieuwe standplaatsen aan een aantal stations.

Cambio stelt auto's ter beschikking van mensen die geen wagen hebben, maar er wel af en toe gebruik van maken. Wagens kunnen tegen betaling voor een bepaalde tijd gereserveerd worden.

Sinds eind 2009 werken Cambio en de NMBS samen. Onder meer aan de grote stations Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal,
Antwerpen-Berchem en Namen werden autostandplaatsen geopend.

Cambio liet dinsdag weten dat er in de loop van de volgende weken standplaatsen bijkomen aan de stations Brussel-Noord, Etterbeek, Luik-Guillemins en Leuven.

Momenteel beschikt Cambio over 142 standplaatsen (waarvan 55 in Vlaanderen, 64 in Brussel en 23 in Wallonië) in twintig steden in België.

In de loop van de komende weken opent de autodeelorganisatie Cambio verschillende nieuwe standplaatsen aan een aantal stations.Cambio stelt auto's ter beschikking van mensen die geen wagen hebben, maar er wel af en toe gebruik van maken. Wagens kunnen tegen betaling voor een bepaalde tijd gereserveerd worden.Sinds eind 2009 werken Cambio en de NMBS samen. Onder meer aan de grote stations Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Berchem en Namen werden autostandplaatsen geopend.Cambio liet dinsdag weten dat er in de loop van de volgende weken standplaatsen bijkomen aan de stations Brussel-Noord, Etterbeek, Luik-Guillemins en Leuven.Momenteel beschikt Cambio over 142 standplaatsen (waarvan 55 in Vlaanderen, 64 in Brussel en 23 in Wallonië) in twintig steden in België.