In zijn nieuwe boek schrijft Somersdat hij overtreders een gemeentelijke administratieve sanctie wil opleggen. Dat berichten de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Respect

"Zeker als ze wat zomers en luchtig gekleed zijn", zegt Somers, "moeten vrouwen uitspraken aanhoren die beledigend zijn, en niet getuigen van respect. Wij moeten jongeren er bewust van maken dat dit niet kan."

Undercover

Somers wil eerst preventief optreden, maar desnoods ook repressief. "Het is misschien een oneerbiedige naam, maar we zijn ook bereid om daar lokdames voor in te zetten. Dat zijn politievrouwen die niet in uniform door de stad lopen. Wanneer die worden gebrutaliseerd, kunnen collega's verbaliseren." (Belga/TV)

In zijn nieuwe boek schrijft Somersdat hij overtreders een gemeentelijke administratieve sanctie wil opleggen. Dat berichten de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Respect "Zeker als ze wat zomers en luchtig gekleed zijn", zegt Somers, "moeten vrouwen uitspraken aanhoren die beledigend zijn, en niet getuigen van respect. Wij moeten jongeren er bewust van maken dat dit niet kan."Undercover Somers wil eerst preventief optreden, maar desnoods ook repressief. "Het is misschien een oneerbiedige naam, maar we zijn ook bereid om daar lokdames voor in te zetten. Dat zijn politievrouwen die niet in uniform door de stad lopen. Wanneer die worden gebrutaliseerd, kunnen collega's verbaliseren." (Belga/TV)