Staatssecretaris Mathieu Michel (MR) heeft donderdag een positieve coronatest afgelegd nadat hij zaterdag een hoogrisicocontact had met iemand die achteraf besmet bleek met covid-19. Hij heeft hierover eerste minister Alexander De Croo geïnformeerd, laat het kabinet van de premier vrijdag weten.

'Tijdens de voorbije week had geen enkel lid van de regering een rechtstreeks hoogrisicocontact met staatssecretaris Michel. De leden van de regering blijven uiterst waakzaam en houden zich aan de algemene voorzorgsmaatregelen', zegt het kabinet van de eerste minister nog.

Staatssecretaris Mathieu Michel (MR) heeft donderdag een positieve coronatest afgelegd nadat hij zaterdag een hoogrisicocontact had met iemand die achteraf besmet bleek met covid-19. Hij heeft hierover eerste minister Alexander De Croo geïnformeerd, laat het kabinet van de premier vrijdag weten.'Tijdens de voorbije week had geen enkel lid van de regering een rechtstreeks hoogrisicocontact met staatssecretaris Michel. De leden van de regering blijven uiterst waakzaam en houden zich aan de algemene voorzorgsmaatregelen', zegt het kabinet van de eerste minister nog.