Martine Tanghe (55) wordt volgende week geopereerd en begint daarna aan haar revalidatie. Ze zal zeker tot het voorjaar van 2012 afwezig zijn.

Voor het VRT-journaal zullen haar collega's haar afwezigheid opvangen. De drie resterende afleveringen van het consumentenprogramma Volt zal co-presentator Kobe Ilsen voor zijn rekening nemen.

Martine Tanghe zet zich al jaren in voor de strijd tegen kanker via Kom op tegen Kanker. In 2007 was ze nog het gezicht van de actie 'Laat naar je borsten kijken' en werkte ze ook mee aan het magazine Pink Ribbon waarvan de opbrengst integraal naar Kom op tegen Kanker gaat. (VF)

Martine Tanghe (55) wordt volgende week geopereerd en begint daarna aan haar revalidatie. Ze zal zeker tot het voorjaar van 2012 afwezig zijn. Voor het VRT-journaal zullen haar collega's haar afwezigheid opvangen. De drie resterende afleveringen van het consumentenprogramma Volt zal co-presentator Kobe Ilsen voor zijn rekening nemen. Martine Tanghe zet zich al jaren in voor de strijd tegen kanker via Kom op tegen Kanker. In 2007 was ze nog het gezicht van de actie 'Laat naar je borsten kijken' en werkte ze ook mee aan het magazine Pink Ribbon waarvan de opbrengst integraal naar Kom op tegen Kanker gaat. (VF)