Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

De afgelopen 18 jaar heeft Groen Zoersel als lid van de meerderheid heel wat projecten op de agenda gezet en helpen realiseren, zoals de uitbouw van het trage wegennetwerk in de Halse Bossen, de aanleg van de rotonde aan de Achterstraat, de stedenband met Bohicon uit Benin en het woonzorgcentrum in aanbouw.

De volgende jaren wil Groen zich blijven inzetten om van Zoersel een groene, verkeersveilige en sociale gemeente te maken, waar het aangenaam wonen is voor iedereen.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Groen Zoersel hoopt dat de volgende generaties de winnaar worden van de volgende verkiezingen. Dit kan alleen maar wanneer de gemeente verder een duurzaam beleid voert op alle vlakken.

Wat is van belang in uw gemeente?

De volgende jaren staan er verschillende grote projecten op stapel. Zo wordt de herinrichting van Zoersel dorp na de realisatie van de omleidingweg de ideale gelegenheid om het centrum van Zoersel verkeersluw te maken. Voetgangers en fietsers moeten er op de eerste plaats komen.

De geplande bouw van een nieuwe gemeentelijke basisschool in Halle is een unieke kans om de infrastructuur en de omgeving als ontmoetingsplaats te laten gebruiken door alle inwoners.

Verder moet een zuinig ruimtegebruik ervoor zorgen dat de natuur bewaard en beschermd wordt. Wat niet belet dat goed gekozen woonprojecten moeten toelaten dat onze jongeren in Zoersel kunnen blijven wonen. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen? De afgelopen 18 jaar heeft Groen Zoersel als lid van de meerderheid heel wat projecten op de agenda gezet en helpen realiseren, zoals de uitbouw van het trage wegennetwerk in de Halse Bossen, de aanleg van de rotonde aan de Achterstraat, de stedenband met Bohicon uit Benin en het woonzorgcentrum in aanbouw. De volgende jaren wil Groen zich blijven inzetten om van Zoersel een groene, verkeersveilige en sociale gemeente te maken, waar het aangenaam wonen is voor iedereen. Wie worden de winnaars, wie de verliezers? Groen Zoersel hoopt dat de volgende generaties de winnaar worden van de volgende verkiezingen. Dit kan alleen maar wanneer de gemeente verder een duurzaam beleid voert op alle vlakken. Wat is van belang in uw gemeente? De volgende jaren staan er verschillende grote projecten op stapel. Zo wordt de herinrichting van Zoersel dorp na de realisatie van de omleidingweg de ideale gelegenheid om het centrum van Zoersel verkeersluw te maken. Voetgangers en fietsers moeten er op de eerste plaats komen. De geplande bouw van een nieuwe gemeentelijke basisschool in Halle is een unieke kans om de infrastructuur en de omgeving als ontmoetingsplaats te laten gebruiken door alle inwoners. Verder moet een zuinig ruimtegebruik ervoor zorgen dat de natuur bewaard en beschermd wordt. Wat niet belet dat goed gekozen woonprojecten moeten toelaten dat onze jongeren in Zoersel kunnen blijven wonen. (SD)