Dat schrijft Le Soir donderdag op zijn website. Het bericht werd nog niet officieel bevestigd.

De ontmoeting zou hebben plaatsgevonden op het hoofdkwartier van de PS aan de Keizerslaan. Daags voordien had PS-kopstuk Rudy Demotte in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat een regering van PS met N-VA geen optie is. Het is dan ook speculeren waarover beide tenoren het precies hebben gehad.

De vraag is ook of de ontmoeting een invloed heeft op het verdere verloop van de missie van de informateurs, die vrijdag verslag uitbrengen bij de koning. In de omgeving van de informateurs valt te horen dat het "goed is dat er gepraat wordt". Volgens goede bronnen hoeft er niet te veel achter het gesprek worden gezocht, al blijft men discreet over de inhoud.

De ontmoeting zou er zijn gekomen op vraag van De Wever, mogelijk op aandringen van de beide informateurs. Naar verluidt ging het om een algemeen gesprek, dat niets heeft veranderd.

Dat schrijft Le Soir donderdag op zijn website. Het bericht werd nog niet officieel bevestigd.De ontmoeting zou hebben plaatsgevonden op het hoofdkwartier van de PS aan de Keizerslaan. Daags voordien had PS-kopstuk Rudy Demotte in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat een regering van PS met N-VA geen optie is. Het is dan ook speculeren waarover beide tenoren het precies hebben gehad. De vraag is ook of de ontmoeting een invloed heeft op het verdere verloop van de missie van de informateurs, die vrijdag verslag uitbrengen bij de koning. In de omgeving van de informateurs valt te horen dat het "goed is dat er gepraat wordt". Volgens goede bronnen hoeft er niet te veel achter het gesprek worden gezocht, al blijft men discreet over de inhoud. De ontmoeting zou er zijn gekomen op vraag van De Wever, mogelijk op aandringen van de beide informateurs. Naar verluidt ging het om een algemeen gesprek, dat niets heeft veranderd.