Europarlementslid en voormalig vicepremier Louis Michel is bij de verkiezingen op 13 juni lijstduwer bij de effectieve kandidaten op de Senaatslijst van de MR.

De Senaatslijst van de Franstalige liberalen wordt getrokken door ontslagnemend Senaatsvoorzitter Armand De Decker.

Hij wordt gevolgd door aftredend Senaatsfractieleider Dominique Tilmans. Daarna volgen aftredend kamerlid Francois Bellot, Waals parlementslid Richard Miller en Brussels parlementslid Didier Gosuin.

Michel duwt dus de lijst van de effectieve kandidaten. Op de voorlaatste plaats staat Europarlementslid Frédérique Ries.

Voormalig Europarlementslid Gérard Deprez is eerste opvolger. Brussels parlementslid en voormalig senator Jacques Brotchi is lijstduwer bij de opvolgers.

Europarlementslid en voormalig vicepremier Louis Michel is bij de verkiezingen op 13 juni lijstduwer bij de effectieve kandidaten op de Senaatslijst van de MR.De Senaatslijst van de Franstalige liberalen wordt getrokken door ontslagnemend Senaatsvoorzitter Armand De Decker. Hij wordt gevolgd door aftredend Senaatsfractieleider Dominique Tilmans. Daarna volgen aftredend kamerlid Francois Bellot, Waals parlementslid Richard Miller en Brussels parlementslid Didier Gosuin. Michel duwt dus de lijst van de effectieve kandidaten. Op de voorlaatste plaats staat Europarlementslid Frédérique Ries. Voormalig Europarlementslid Gérard Deprez is eerste opvolger. Brussels parlementslid en voormalig senator Jacques Brotchi is lijstduwer bij de opvolgers.