In het Staatsblad verschenen vrijdag al achttien herbenoemingen. De komende weken worden ook de resterende 24 politiedirecteurs officieel herbenoemd.

Minister De Clerck was vrijdag in eerste instantie nog niet op de hoogte van het feit dat Binnenlandse Zaken de benoemingen van de politietop nu blijkbaar als een lopende zaak beschouwt, maar zegt er geen probleem mee te hebben. "Want voor mij bestaan de lopende zaken eigenlijk niet meeer. Lopende zaken is voor mij een leeg begrip geworden". (Belga)

In het Staatsblad verschenen vrijdag al achttien herbenoemingen. De komende weken worden ook de resterende 24 politiedirecteurs officieel herbenoemd. Minister De Clerck was vrijdag in eerste instantie nog niet op de hoogte van het feit dat Binnenlandse Zaken de benoemingen van de politietop nu blijkbaar als een lopende zaak beschouwt, maar zegt er geen probleem mee te hebben. "Want voor mij bestaan de lopende zaken eigenlijk niet meeer. Lopende zaken is voor mij een leeg begrip geworden". (Belga)