Op het programma staan een keynote speech van hoogleraar economie en auteur van The Profit Paradox Jan Eeckhout en een panelgesprek gemodereerd door journalist Gie Goris met VBO-topman Pieter Timmermans, nationaal secretaris van het ACV Ann Vermorgen, BBL-beleidscoördinator Benjamin Clarysse, decaan Marion Debruyne van de Vlerick Business School en VUB-professor Ethical Finance Kristina Loguinova.

Vervolgens is er ook een politiek interview met minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) en Europees commissaris voor Financiële Diensten Mairead McGuinness.

De debatavond duurt van 20u tot 22u30.

Volg het debat via deze livestream:

Op het programma staan een keynote speech van hoogleraar economie en auteur van The Profit Paradox Jan Eeckhout en een panelgesprek gemodereerd door journalist Gie Goris met VBO-topman Pieter Timmermans, nationaal secretaris van het ACV Ann Vermorgen, BBL-beleidscoördinator Benjamin Clarysse, decaan Marion Debruyne van de Vlerick Business School en VUB-professor Ethical Finance Kristina Loguinova. Vervolgens is er ook een politiek interview met minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) en Europees commissaris voor Financiële Diensten Mairead McGuinness. De debatavond duurt van 20u tot 22u30. Volg het debat via deze livestream: