Bij een zoek- en dreggingsactie in het Albertkanaal in Hasselt is woensdagnamiddag waarschijnlijk het stoffelijk overschot gevonden van een 39-jarige vrouw die al meer dan twee jaar vermist was.

Ingrid Thoelen uit Alken verdween in september 2007. Haar lichaam werd aangetroffen in de blauwe Peugeot 806 waarmee ze toen reed.

Thoelen verdween samen met haar ex-vriend Saverino Strusi. Het koppel woonde een tijd samen.

Ze hadden nog eenmaal af gesproken om enkele zaken te regelen, maar sindsdien ontbrak elk spoor van hen.

Het lijk van Strusi werd op 2 november 2009 gevonden in Stokrooie (Hasselt), toen het in het Albertkanaal kwam bovendrijven.

Het lichaam had geen hoofd en armen meer. Het had ook een schotwonde in de borst.

Bij een zoek- en dreggingsactie in het Albertkanaal in Hasselt is woensdagnamiddag waarschijnlijk het stoffelijk overschot gevonden van een 39-jarige vrouw die al meer dan twee jaar vermist was.Ingrid Thoelen uit Alken verdween in september 2007. Haar lichaam werd aangetroffen in de blauwe Peugeot 806 waarmee ze toen reed. Thoelen verdween samen met haar ex-vriend Saverino Strusi. Het koppel woonde een tijd samen.Ze hadden nog eenmaal af gesproken om enkele zaken te regelen, maar sindsdien ontbrak elk spoor van hen.Het lijk van Strusi werd op 2 november 2009 gevonden in Stokrooie (Hasselt), toen het in het Albertkanaal kwam bovendrijven. Het lichaam had geen hoofd en armen meer. Het had ook een schotwonde in de borst.