Een dame had de boete nooit gekregen omdat ze ondertussen was verhuisd, schrijft Het Nieuwsblad. Niettemin had ze haar nieuw adres correct doorgegeven.

Het stadsbestuur schakelde daarop een deurwaarder in. Die liet een nieuw slot steken in de woning van de 32-jarige vrouw en legde beslag op haar meubels.

De dame trok naar het vredegerecht, waar ze gelijk kreeg. Het stadsbestuur besliste principieel verdere stappen te ondernemen. De procedure zou de vrouw tussen 3.000 en 5.000 euro kosten, stelt haar advocate. (Belga/TV)

Een dame had de boete nooit gekregen omdat ze ondertussen was verhuisd, schrijft Het Nieuwsblad. Niettemin had ze haar nieuw adres correct doorgegeven. Het stadsbestuur schakelde daarop een deurwaarder in. Die liet een nieuw slot steken in de woning van de 32-jarige vrouw en legde beslag op haar meubels. De dame trok naar het vredegerecht, waar ze gelijk kreeg. Het stadsbestuur besliste principieel verdere stappen te ondernemen. De procedure zou de vrouw tussen 3.000 en 5.000 euro kosten, stelt haar advocate. (Belga/TV)