Na het gesprek tussen Bart De Wever en de Franstalige partijvoorzitters had De Wever vrijdag gezegd dat de onderhandelingen wat hem betreft stilaan naar hun einde liepen. "Eind april is er nog een belangrijk moment. "Als we dan nog nergens staan, moet dit stilaan stoppen."

N-VA ontloopt verantwoordelijkheid
Ontslagnemend premier Yves Leterme liet in De Zevende Dag verstaan dat Bart De Wever wat hem betreft zijn verantwoordelijkheid ontloopt. "Het is aan de winnaars van de verkiezingen om hun verantwoordelijkheid te nemen." Leterme dringt erop aan dat de N-VA en de PS zo snel mogelijk tot een akkoord komen. "Weglopen is geen oplossing."

N-VA is niet alleen op de wereld
Leterme reageerde ook op de uitspraken van de N-VA die deze week boos was op de ontslagnemende regering omdat ze niet mocht deelnemen aan de gesprekken over de begroting. "In het parlement hebben verschillende partijen hun zegje gedaan. Het is net de N-VA die daar het minst gezegd heeft. De N-VA is niet alleen op de wereld." (EE)

Na het gesprek tussen Bart De Wever en de Franstalige partijvoorzitters had De Wever vrijdag gezegd dat de onderhandelingen wat hem betreft stilaan naar hun einde liepen. "Eind april is er nog een belangrijk moment. "Als we dan nog nergens staan, moet dit stilaan stoppen."N-VA ontloopt verantwoordelijkheid Ontslagnemend premier Yves Leterme liet in De Zevende Dag verstaan dat Bart De Wever wat hem betreft zijn verantwoordelijkheid ontloopt. "Het is aan de winnaars van de verkiezingen om hun verantwoordelijkheid te nemen." Leterme dringt erop aan dat de N-VA en de PS zo snel mogelijk tot een akkoord komen. "Weglopen is geen oplossing."N-VA is niet alleen op de wereld Leterme reageerde ook op de uitspraken van de N-VA die deze week boos was op de ontslagnemende regering omdat ze niet mocht deelnemen aan de gesprekken over de begroting. "In het parlement hebben verschillende partijen hun zegje gedaan. Het is net de N-VA die daar het minst gezegd heeft. De N-VA is niet alleen op de wereld." (EE)