Koninklijk onderhandelaar Wouter Beke (CD&V) zit dinsdag- en woensdagnamiddag samen met N-VA-voorzitter Bart De Wever en PS-voorzitter Elio Di Rupo. Ze zullen praten over de financieringswet en de gezondheidszorg.

Beke is aan de laatste ronde van zijn opdracht bezig. Uiterlijk volgende week zou daar een eind moeten aan komen, zo luidde het afgelopen vrijdag na zijn laatste bezoek aan de koning.

N-VA-voorzitter Bart De Wever zei zondag dat hij Beke "in schoonheid" wil laten eindigen. Daarna moet er een formateur aan zet komen, bij voorkeur PS-kopman Elio Di Rupo. Als die niet ingaat op die vraag, wil De Wever zelf de regie in handen kunnen nemen. (Belga/TE)

Koninklijk onderhandelaar Wouter Beke (CD&V) zit dinsdag- en woensdagnamiddag samen met N-VA-voorzitter Bart De Wever en PS-voorzitter Elio Di Rupo. Ze zullen praten over de financieringswet en de gezondheidszorg. Beke is aan de laatste ronde van zijn opdracht bezig. Uiterlijk volgende week zou daar een eind moeten aan komen, zo luidde het afgelopen vrijdag na zijn laatste bezoek aan de koning. N-VA-voorzitter Bart De Wever zei zondag dat hij Beke "in schoonheid" wil laten eindigen. Daarna moet er een formateur aan zet komen, bij voorkeur PS-kopman Elio Di Rupo. Als die niet ingaat op die vraag, wil De Wever zelf de regie in handen kunnen nemen. (Belga/TE)