In het kader van zijn nieuwe consultatieronde heeft de koning vrijdag MR-voorzitter Charles Michel, Open VLD-voorzitter Alexander De Croo en CDH-voorzitster Joëlle Milquet gesproken.

Maandag gaan de raadplegingen verder en ontvangt de vorst dan SP.A-voorzitter Caroline Gennez, Groen!-voorzitter Wouter Van Besien en Ecolo-voorzitter Jean-Michel Javaux.

Wellicht zal de koning na zijn raadplegingen beslissen om Wouter Beke van zijn opdracht te ontheffen. Wie er daarna aan zet komt in welke functie en om wat te doen, is nog niet duidelijk.

Donderdagmorgen diende koninklijk onderhandelaar Wouter Beke zijn eindrapport in bij de koning. De vorst sprak donderdag al met N-VA-voorzitter Bart De Wever en PS-voorzitter Elio Di Rupo. (TE)

In het kader van zijn nieuwe consultatieronde heeft de koning vrijdag MR-voorzitter Charles Michel, Open VLD-voorzitter Alexander De Croo en CDH-voorzitster Joëlle Milquet gesproken. Maandag gaan de raadplegingen verder en ontvangt de vorst dan SP.A-voorzitter Caroline Gennez, Groen!-voorzitter Wouter Van Besien en Ecolo-voorzitter Jean-Michel Javaux. Wellicht zal de koning na zijn raadplegingen beslissen om Wouter Beke van zijn opdracht te ontheffen. Wie er daarna aan zet komt in welke functie en om wat te doen, is nog niet duidelijk. Donderdagmorgen diende koninklijk onderhandelaar Wouter Beke zijn eindrapport in bij de koning. De vorst sprak donderdag al met N-VA-voorzitter Bart De Wever en PS-voorzitter Elio Di Rupo. (TE)