De koning heeft donderdagavond zijn tweedaagse consultatieronde beëindigd.

De vorst sprak woensdag met de voorzitters van N-VA (Bart De Wever), PS (Elio Di Rupo), CD&V (Wouter Beke) en SP.A. (Caroline Gennez). Donderdag ontving hij de voorzitters van CDH (Joëlle Milquet), Ecolo (Jean-Michel Javaux) en Groen! (Wouter Van Besien).

Hij had dus ontmoetingen met de voorzitters van de zeven partijen die tot nu toe deelnamen aan de onderhandelingen. Daar blijft het voorlopig bij, want het paleis liet weten dat er donderdagavond geen raadplegingen meer gepland waren.

Het is nu wachten op een initiatief van de vorst. Donderdagavond moest er alvast van het paleis geen mededeling meer verwacht worden, zo liet het hof weten.

De koning heeft donderdagavond zijn tweedaagse consultatieronde beëindigd.De vorst sprak woensdag met de voorzitters van N-VA (Bart De Wever), PS (Elio Di Rupo), CD&V (Wouter Beke) en SP.A. (Caroline Gennez). Donderdag ontving hij de voorzitters van CDH (Joëlle Milquet), Ecolo (Jean-Michel Javaux) en Groen! (Wouter Van Besien). Hij had dus ontmoetingen met de voorzitters van de zeven partijen die tot nu toe deelnamen aan de onderhandelingen. Daar blijft het voorlopig bij, want het paleis liet weten dat er donderdagavond geen raadplegingen meer gepland waren. Het is nu wachten op een initiatief van de vorst. Donderdagavond moest er alvast van het paleis geen mededeling meer verwacht worden, zo liet het hof weten.