De raadplegingen zullen voor het weekend niet afgerond zijn. Om elf uur was het de beurt aan MR-voorzitter Charles Michel. Sp.a-voorzitster Caroline Gennez wordt pas maandagnamiddag op het paleis verwacht.

Wouter BekeDonderdagmorgen diende koninklijk onderhandelaar Wouter Beke zijn eindrapport in bij de koning. Beke wil van zijn taak ontheven worden. Het staatshoofd houdt zijn antwoord in beraad en raadpleegt intussen opnieuw de partijvoorzitters.

Bart De Wever en Elio Di Rupo

Koning Albert sprak donderdag al met N-VA-voorzitter Bart De Wever en PS-voorzitter Elio Di Rupo. Vrijdagvoormiddag komt MR-voorzitter Charles Michel langs. Maandagnamiddag mogen sp.a-voorzitster Caroline Gennez en Ecolo-voorzitter Jean-Michel Javaux met de koning gaan praten. (Belga)

De raadplegingen zullen voor het weekend niet afgerond zijn. Om elf uur was het de beurt aan MR-voorzitter Charles Michel. Sp.a-voorzitster Caroline Gennez wordt pas maandagnamiddag op het paleis verwacht. Wouter BekeDonderdagmorgen diende koninklijk onderhandelaar Wouter Beke zijn eindrapport in bij de koning. Beke wil van zijn taak ontheven worden. Het staatshoofd houdt zijn antwoord in beraad en raadpleegt intussen opnieuw de partijvoorzitters. Bart De Wever en Elio Di Rupo Koning Albert sprak donderdag al met N-VA-voorzitter Bart De Wever en PS-voorzitter Elio Di Rupo. Vrijdagvoormiddag komt MR-voorzitter Charles Michel langs. Maandagnamiddag mogen sp.a-voorzitster Caroline Gennez en Ecolo-voorzitter Jean-Michel Javaux met de koning gaan praten. (Belga)