Wij verwelkomen reacties op deze website en nodigen u uit om deel te nemen aan het debat. Met het posten van een reactie levert u een bijdrage aan de inhoud van deze website. Daarom vragen we u volgende richtlijnen en regels te respecteren.

Om een einde te maken aan de ongepaste reacties zullen wij voortaan uw registratie controleren. Uw registratie geeft u toegang tot meerdere functionaliteiten van onze website. De mogelijkheid tot reageren op online artikels is één daarvan. Tot nu toe kon u een schuilnaam kiezen voor het plaatsen van reacties.

Het gebruik van schuilnamen is niet langer toegelaten. Wanneer u tot nu toe reageerde onder een schuilnaam, dient u uw registratie aan te passen.

We hebben de mogelijkheid tot reageren even op non-actief gezet. U kan uw reactiemogelijkheid zelf activeren door in uw registratie toestemming te geven om uw schuilnaam te vervangen door uw echte naam.

Voor alle duidelijkheid: dit is niet verplicht. U kan er ook voor kiezen om niet te reageren als u dit niet wenst te doen met uw eigen naam.

De mogelijkheid tot reageren wordt voortaan bij elke registratie manueel geactiveerd door een moderator. Het is belangrijk dat u uw naam en uw contactgegevens correct invult. Bij twijfel over de juistheid of de authenticiteit van uw gegevens, wordt de reactiemogelijkheid niet geactiveerd.

Gebruikers die zich voor het eerst registreren, krijgen tijdens de registratie de melding dat reacties ten allen tijde verschijnen met hun eigen naam.

Wij vragen u om enkel nog in eigen naam te reageren om de kwaliteit van de reacties te verhogen.

Ook de reacties zelf zullen - meer dan tot nu toe het geval was - gemodereerd worden. Ongepaste reacties of reacties die in strijd zijn met het reglement, worden zonder voorafgaandelijke waarschuwing verwijderd. Er wordt ook achteraf geen uitleg verstrekt over de verwijdering van individuele reacties.

Gebruikers die reacties posten die in strijd zijn met het reglement, worden geblokkeerd. Ze kunnen nog gebruik maken van de andere functionaliteiten van hun registratie, maar de mogelijkheid tot reageren wordt opgeheven. Dit gebeurt zonder voorafgaandelijke waarschuwing en ook hierover wordt achteraf geen uitleg verstrekt.

Knack.be is de snelst groeiende nieuwssite in België. Een moeilijk te controleren stroom aan reacties is daarvan een gevolg. Met een betere controle hopen wij de kwaliteit van de reacties en van onze website in het algemeen gevoelig te verbeteren.

Knack.be

Roularta is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en wijst alle verantwoordelijkheid af voor eventuele gevolgen van reacties die door derden op onze websites zijn geplaatst.

Wij verwelkomen reacties op deze website en nodigen u uit om deel te nemen aan het debat. Met het posten van een reactie levert u een bijdrage aan de inhoud van deze website. Daarom vragen we u volgende richtlijnen en regels te respecteren. Om een einde te maken aan de ongepaste reacties zullen wij voortaan uw registratie controleren. Uw registratie geeft u toegang tot meerdere functionaliteiten van onze website. De mogelijkheid tot reageren op online artikels is één daarvan. Tot nu toe kon u een schuilnaam kiezen voor het plaatsen van reacties. Het gebruik van schuilnamen is niet langer toegelaten. Wanneer u tot nu toe reageerde onder een schuilnaam, dient u uw registratie aan te passen. We hebben de mogelijkheid tot reageren even op non-actief gezet. U kan uw reactiemogelijkheid zelf activeren door in uw registratie toestemming te geven om uw schuilnaam te vervangen door uw echte naam. Voor alle duidelijkheid: dit is niet verplicht. U kan er ook voor kiezen om niet te reageren als u dit niet wenst te doen met uw eigen naam. De mogelijkheid tot reageren wordt voortaan bij elke registratie manueel geactiveerd door een moderator. Het is belangrijk dat u uw naam en uw contactgegevens correct invult. Bij twijfel over de juistheid of de authenticiteit van uw gegevens, wordt de reactiemogelijkheid niet geactiveerd. Gebruikers die zich voor het eerst registreren, krijgen tijdens de registratie de melding dat reacties ten allen tijde verschijnen met hun eigen naam. Wij vragen u om enkel nog in eigen naam te reageren om de kwaliteit van de reacties te verhogen. Ook de reacties zelf zullen - meer dan tot nu toe het geval was - gemodereerd worden. Ongepaste reacties of reacties die in strijd zijn met het reglement, worden zonder voorafgaandelijke waarschuwing verwijderd. Er wordt ook achteraf geen uitleg verstrekt over de verwijdering van individuele reacties. Gebruikers die reacties posten die in strijd zijn met het reglement, worden geblokkeerd. Ze kunnen nog gebruik maken van de andere functionaliteiten van hun registratie, maar de mogelijkheid tot reageren wordt opgeheven. Dit gebeurt zonder voorafgaandelijke waarschuwing en ook hierover wordt achteraf geen uitleg verstrekt. Knack.be is de snelst groeiende nieuwssite in België. Een moeilijk te controleren stroom aan reacties is daarvan een gevolg. Met een betere controle hopen wij de kwaliteit van de reacties en van onze website in het algemeen gevoelig te verbeteren. Knack.beRoularta is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en wijst alle verantwoordelijkheid af voor eventuele gevolgen van reacties die door derden op onze websites zijn geplaatst.