Knack.be / LeVif.be staat op 8 in de top 100 van meest bezochte websites in België. Dat blijkt uit de officiële cijfers van Inside die gecommuniceerd worden naar adverteerders.

In de lijst zijn alle websites opgenomen, inclusief portaalsites. In het lijstje van de nieuwssites (of mediasites) staat Knack.be op 3. Enkel HLN / 7sur7 en Het Nieuwsblad / L'Avenir doen beter.

De Standaard staat op de negende plaats. RTL.be vervolledigt de top 10 van meest bezochte websites in België. Andere nieuwssites scoren lager tot veel lager.

Inside houdt rekening met het aantal regelmatige bezoekers voor een website. Voor Knack.be waren er dat in september 1.753.648. Dat zijn er 30 procent meer dan in dezelfde maand het jaar voordien. In de top 10 van meest bezochte websites is Knack met voorsprong de snelste groeier.

'Knack / Le Vif doet het sinds het begin van het jaar goed en blijft vooruitgang boeken,' stelt ook Inside vast.

Voor alle duidelijkheid, de ranking houdt rekening met trouwe bezoekers. Knack.be haalt intussen meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand. Ook volgens dit criterium is de website al maanden de grootste groeier. (EE)

Knack.be / LeVif.be staat op 8 in de top 100 van meest bezochte websites in België. Dat blijkt uit de officiële cijfers van Inside die gecommuniceerd worden naar adverteerders. In de lijst zijn alle websites opgenomen, inclusief portaalsites. In het lijstje van de nieuwssites (of mediasites) staat Knack.be op 3. Enkel HLN / 7sur7 en Het Nieuwsblad / L'Avenir doen beter. De Standaard staat op de negende plaats. RTL.be vervolledigt de top 10 van meest bezochte websites in België. Andere nieuwssites scoren lager tot veel lager. Inside houdt rekening met het aantal regelmatige bezoekers voor een website. Voor Knack.be waren er dat in september 1.753.648. Dat zijn er 30 procent meer dan in dezelfde maand het jaar voordien. In de top 10 van meest bezochte websites is Knack met voorsprong de snelste groeier. 'Knack / Le Vif doet het sinds het begin van het jaar goed en blijft vooruitgang boeken,' stelt ook Inside vast. Voor alle duidelijkheid, de ranking houdt rekening met trouwe bezoekers. Knack.be haalt intussen meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand. Ook volgens dit criterium is de website al maanden de grootste groeier. (EE)