Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard.

"Geachte dokter, uw patiënten vertrouwen op uw deskundigheid. Diezelfde professionele aanpak vinden ze ook bij Pearle Opticiens. We willen u dat graag tonen. Kom eens langs", klinkt het in de brief. "En als u verwijst naar deze brief, krijgt u van ons een bril ter waarde van 1.000 euro".

"Dit kan totaal niet door de beugel", klinkt het bij de vereniging van opticiens. "Wat zij doen, is artsen gunstig proberen te stemmen, een band met hen op te bouwen door hen een duur geschenk te geven. Dat mag niet."

(Belga/RR)

Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard. "Geachte dokter, uw patiënten vertrouwen op uw deskundigheid. Diezelfde professionele aanpak vinden ze ook bij Pearle Opticiens. We willen u dat graag tonen. Kom eens langs", klinkt het in de brief. "En als u verwijst naar deze brief, krijgt u van ons een bril ter waarde van 1.000 euro". "Dit kan totaal niet door de beugel", klinkt het bij de vereniging van opticiens. "Wat zij doen, is artsen gunstig proberen te stemmen, een band met hen op te bouwen door hen een duur geschenk te geven. Dat mag niet."(Belga/RR)