In Antwerpen heeft politiecommissaris Roel Dom een klacht ingediend tegen zijn overste Serge Muyters. Dat bericht de krant Gazet van Antwerpen.

Politiecommissaris Roel Dom heeft een klacht ingediend tegen zijn overste Serge Muyters. Hij beschuldigt Muyters van laster en eerroof, lasterlijke aantijgingen tegen een ondergeschikte, valsheid in geschrifte en het aanwenden van valse stukken.

'Gemanipuleerde documenten'

Commissaris Dom was naar Muyters gestapt, omdat hij werd gepest op het werk. Maar hij werd tot twee keer toe overgeplaatst en belandde op een administratieve functie. "Muyters gebruikt gemanipuleerde documenten om aan te tonen dat mijn overplaatsing geoorloofd was. Dat kan ik bewijzen", zegt Dom.

Serge Muyters zelf zegt dat hij het volste vertrouwen heeft in de werking van het gerecht, maar wil verder geen commentaar geven op de zaak. Hij werd waarnemend korpschef, nadat zijn voorganger Eddy Baelemans verleden jaar besliste voor Open VLD deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Maandag wordt Muyters aangesteld als nieuwe korpschef. (Belga/YD)

In Antwerpen heeft politiecommissaris Roel Dom een klacht ingediend tegen zijn overste Serge Muyters. Dat bericht de krant Gazet van Antwerpen.Politiecommissaris Roel Dom heeft een klacht ingediend tegen zijn overste Serge Muyters. Hij beschuldigt Muyters van laster en eerroof, lasterlijke aantijgingen tegen een ondergeschikte, valsheid in geschrifte en het aanwenden van valse stukken. 'Gemanipuleerde documenten'Commissaris Dom was naar Muyters gestapt, omdat hij werd gepest op het werk. Maar hij werd tot twee keer toe overgeplaatst en belandde op een administratieve functie. "Muyters gebruikt gemanipuleerde documenten om aan te tonen dat mijn overplaatsing geoorloofd was. Dat kan ik bewijzen", zegt Dom.Serge Muyters zelf zegt dat hij het volste vertrouwen heeft in de werking van het gerecht, maar wil verder geen commentaar geven op de zaak. Hij werd waarnemend korpschef, nadat zijn voorganger Eddy Baelemans verleden jaar besliste voor Open VLD deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Maandag wordt Muyters aangesteld als nieuwe korpschef. (Belga/YD)