Kim Geybels moest haar zitje in de senaat afstaan van de N-VA nadat ze met haar toenmalige vriend Bas Luyten in Thailand verwikkeld raakte in een drugszaak. Later zei ze dat ze erg onder druk werd gezet om op te stappen door N-VA-voorzitter Bart De Wever. Ze eiste haar zetel terug, maar ving bot.

Kim Geybels heeft het er moeilijk mee dat diezelfde Bart De Wever nu wel begrip kan opbrengen voor zijn vriend en Antwerps N-VA-schepen Ludo Van Campenhout, die afkickt van een alcoholverslaving, schrijft Het Laatste Nieuws.

'Alle sterkte aan de man, ik hoop dat het hem lukt,' schrijft Geybels op haar Facebookpagina. 'Maar Bart, je kende Bas wel, je hebt hem in het verleden als voorbeeld voor de jongeren gebruikt en je weet dat hij de intelligentie en standvastigheid had om het te maken. Waarom had je hem dan niet kunnen steunen? Het had allemaal héél anders kunnen zijn.' (EE)

Volg Knack op Twitter

Kim Geybels moest haar zitje in de senaat afstaan van de N-VA nadat ze met haar toenmalige vriend Bas Luyten in Thailand verwikkeld raakte in een drugszaak. Later zei ze dat ze erg onder druk werd gezet om op te stappen door N-VA-voorzitter Bart De Wever. Ze eiste haar zetel terug, maar ving bot. Kim Geybels heeft het er moeilijk mee dat diezelfde Bart De Wever nu wel begrip kan opbrengen voor zijn vriend en Antwerps N-VA-schepen Ludo Van Campenhout, die afkickt van een alcoholverslaving, schrijft Het Laatste Nieuws. 'Alle sterkte aan de man, ik hoop dat het hem lukt,' schrijft Geybels op haar Facebookpagina. 'Maar Bart, je kende Bas wel, je hebt hem in het verleden als voorbeeld voor de jongeren gebruikt en je weet dat hij de intelligentie en standvastigheid had om het te maken. Waarom had je hem dan niet kunnen steunen? Het had allemaal héél anders kunnen zijn.' (EE) Volg Knack op Twitter