Door de felle wind heeft de organisatie van Music for Life, de radiouitzending van Studio Brussel voor het goede doel, samen met de brandweer van Boom beslist om het terrein op het provinciaal domein De Schorre maandag om 22.00 uur te ontruimen.

Dat gebeurt uit voorzorg, zo meldt de VRT. Op het terrein zijn 3.000 mensen aanwezig.

De ontruiming gebeurt na het optreden van Netsky. Normaal zou het terrein pas om middernacht sluiten, maar de organisatie wil geen enkel veiligheidsrisico nemen. De uitzendingen worden voortgezet vanop een camping, ook op het domein De Schorre.

"Dat kan wel doorgaan. Er blijven daar ook mensen overnachten, maar er staan geen masten of grote constructies", zegt Pieter Van Eyndhoven, perscoördinator VRT Radio. (Belga/TE)

Door de felle wind heeft de organisatie van Music for Life, de radiouitzending van Studio Brussel voor het goede doel, samen met de brandweer van Boom beslist om het terrein op het provinciaal domein De Schorre maandag om 22.00 uur te ontruimen. Dat gebeurt uit voorzorg, zo meldt de VRT. Op het terrein zijn 3.000 mensen aanwezig.De ontruiming gebeurt na het optreden van Netsky. Normaal zou het terrein pas om middernacht sluiten, maar de organisatie wil geen enkel veiligheidsrisico nemen. De uitzendingen worden voortgezet vanop een camping, ook op het domein De Schorre. "Dat kan wel doorgaan. Er blijven daar ook mensen overnachten, maar er staan geen masten of grote constructies", zegt Pieter Van Eyndhoven, perscoördinator VRT Radio. (Belga/TE)