Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar zijn toestand intussen stabiliseerde. Dat meldt het Brusselse parket.

De kermisganger viel rond 21.40 uur uit de attractie 'Tagada', een platform dat ronddraait en van links naar rechts helt. Bij aankomst van de politie kloeg het slachtoffer over hevige pijnen en had het geen besef meer van tijd en plaats. Een ziekenwagen bracht het slachtoffer over naar het ziekenhuis waar artsen beslisten onmiddellijk te opereren.

De precieze oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. Het Brusselse parket heeft een deskundige aangesteld om de attractie te onderzoeken. Tot zolang is het tuig verzegeld. (Belga)

Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar zijn toestand intussen stabiliseerde. Dat meldt het Brusselse parket. De kermisganger viel rond 21.40 uur uit de attractie 'Tagada', een platform dat ronddraait en van links naar rechts helt. Bij aankomst van de politie kloeg het slachtoffer over hevige pijnen en had het geen besef meer van tijd en plaats. Een ziekenwagen bracht het slachtoffer over naar het ziekenhuis waar artsen beslisten onmiddellijk te opereren. De precieze oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. Het Brusselse parket heeft een deskundige aangesteld om de attractie te onderzoeken. Tot zolang is het tuig verzegeld. (Belga)