Jörgen Oosterwaal verlaat einde november en na ruim drie jaar Knack Magazine, waar hij als hoofdredacteur najaar 2012 startte. Hij wordt opnieuw hoofdredacteur van Humo. Daar volgt hij Danny Illegems op. Oosterwaal was eerder al hoofdredacteur van Humo.

Roularta Media Group, uitgever van onder andere Knack, laat in een persbericht weten dat ze Oosterweel van harte bedanken voor zijn inzet en voor de voortreffelijke leiding die hij die jaren aan Knack gaf. Beide partijen gaan in de beste verstandhouding uit elkaar. Roularta Media Group wenst hem dan ook alle succes toe in zijn verdere carrière. De groep kijkt uit naar een waardige opvolger.

Intussen is Karel Degraeve, vroeger hoofdredacteur van Focus Knack, op 1 oktober gestart als de nieuwe adjunct-hoofdredacteur van Knack.

Jörgen Oosterwaal : "Het waren drie intensieve en boeiende, maar ook slopende jaren. Knack is een ijzersterke titel die er weer helemaal staat, dankzij de prima samenwerking tussen redactie, directie en andere afdelingen. Ik wil iedereen daarvoor oprecht bedanken."

Jörgen Oosterwaal verlaat einde november en na ruim drie jaar Knack Magazine, waar hij als hoofdredacteur najaar 2012 startte. Hij wordt opnieuw hoofdredacteur van Humo. Daar volgt hij Danny Illegems op. Oosterwaal was eerder al hoofdredacteur van Humo. Roularta Media Group, uitgever van onder andere Knack, laat in een persbericht weten dat ze Oosterweel van harte bedanken voor zijn inzet en voor de voortreffelijke leiding die hij die jaren aan Knack gaf. Beide partijen gaan in de beste verstandhouding uit elkaar. Roularta Media Group wenst hem dan ook alle succes toe in zijn verdere carrière. De groep kijkt uit naar een waardige opvolger. Intussen is Karel Degraeve, vroeger hoofdredacteur van Focus Knack, op 1 oktober gestart als de nieuwe adjunct-hoofdredacteur van Knack. Jörgen Oosterwaal : "Het waren drie intensieve en boeiende, maar ook slopende jaren. Knack is een ijzersterke titel die er weer helemaal staat, dankzij de prima samenwerking tussen redactie, directie en andere afdelingen. Ik wil iedereen daarvoor oprecht bedanken."