De Antwerpse afdeling van SP.A heeft op een algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Jo Vermeulen werd unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Yasmine Kherbache op, die eind april een stap terug zette door gezondheidsproblemen. Kherbacht zou zich nu willen richten op haar werk in het Vlaams Parlement.

Jo Vermeulen was eerder al voorzitter van de Borgerhoutse afdeling. Hij was ook Vlaams parlementslid en fractieleider voor SP.A in de Antwerpse gemeenteraad. Bemiddelaars Robert Voorhamme en Inga Verhaert hadden hem voorgedragen voor het voorzitterschap en hij werd zaterdag met handgeklap verkozen door de leden.

(Belga/JH)

De Antwerpse afdeling van SP.A heeft op een algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Jo Vermeulen werd unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Yasmine Kherbache op, die eind april een stap terug zette door gezondheidsproblemen. Kherbacht zou zich nu willen richten op haar werk in het Vlaams Parlement.Jo Vermeulen was eerder al voorzitter van de Borgerhoutse afdeling. Hij was ook Vlaams parlementslid en fractieleider voor SP.A in de Antwerpse gemeenteraad. Bemiddelaars Robert Voorhamme en Inga Verhaert hadden hem voorgedragen voor het voorzitterschap en hij werd zaterdag met handgeklap verkozen door de leden. (Belga/JH)