Advocaat Jef Vermassen heeft doodsbedreigingen gekregen. Die hebben te maken met de uitspraak in het proces over de parachutemoord. Hij heeft een klacht ingediend.

Vermassen heeft de berichten in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bevestigd aan de VRT-nieuwsdienst. Hij zei te betreuren dat het nieuws werd gepubliceerd, maar dat het "spijtig genoeg juist is".

De advocaat zegt verder te hopen dat de hetze tegen zijn persoon stopt, omdat dat niet prettig is voor hemzelf en zijn familie.

Geen bewijzen

In het proces over de parachutemoord verdedigde Vermassen de familie van slachtoffer Els Van Doren. De veroordeling van beschuldigde Els Clottemans tot 30 jaar cel veroorzaakte heel wat commotie omdat er geen materiële bewijzen waren van haar schuld.

Op de socialenetwerksite Facebook werden na de uitspraak groepen tegen advocaat Vermassen opgericht.

Advocaat Jef Vermassen heeft doodsbedreigingen gekregen. Die hebben te maken met de uitspraak in het proces over de parachutemoord. Hij heeft een klacht ingediend. Vermassen heeft de berichten in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bevestigd aan de VRT-nieuwsdienst. Hij zei te betreuren dat het nieuws werd gepubliceerd, maar dat het "spijtig genoeg juist is". De advocaat zegt verder te hopen dat de hetze tegen zijn persoon stopt, omdat dat niet prettig is voor hemzelf en zijn familie. Geen bewijzen In het proces over de parachutemoord verdedigde Vermassen de familie van slachtoffer Els Van Doren. De veroordeling van beschuldigde Els Clottemans tot 30 jaar cel veroorzaakte heel wat commotie omdat er geen materiële bewijzen waren van haar schuld. Op de socialenetwerksite Facebook werden na de uitspraak groepen tegen advocaat Vermassen opgericht.