"Het huis is te groot geworden", zo zegt Tom Dehaene, zoon van de oud-premier.

Dat te grote huis - iets meer dan 300 vierkante meter, met vier slaapkamers - wordt op website Immovlan als volgt omschreven, zo schrijft De Standaard: "Stijlvolle moderne villa waar u in de prachtig aangelegde tuin kan wegdromen aan het verwarmde zwembad. Strategisch gelegen nabij invalswegen en toekomstige Europese School."

Ontbreekt op de foto's: de bijna legendarische moestuin waarin Dehaene de stress van regeringsonderhandelingen of vergaderingen als Dexia-voorzitter van zich wist af te schudden.

Appartement

Volgens De Standaard zou Dehaene een tijd geleden een ruim appartement gekocht hebben, in een nieuwbouwcomplex aan het kanaal in Vilvoorde, waar ze binnenkort naar zouden verhuizen.

Als een Pfaff-scenario geen roet in het eten strooit, uiteraard: hun villa staat al drie jaar te koop, wat de vraagprijs van 1,8 miljoen euro naar minder dan 1,4 miljoen euro trok. (SD)

"Het huis is te groot geworden", zo zegt Tom Dehaene, zoon van de oud-premier. Dat te grote huis - iets meer dan 300 vierkante meter, met vier slaapkamers - wordt op website Immovlan als volgt omschreven, zo schrijft De Standaard: "Stijlvolle moderne villa waar u in de prachtig aangelegde tuin kan wegdromen aan het verwarmde zwembad. Strategisch gelegen nabij invalswegen en toekomstige Europese School."Ontbreekt op de foto's: de bijna legendarische moestuin waarin Dehaene de stress van regeringsonderhandelingen of vergaderingen als Dexia-voorzitter van zich wist af te schudden.AppartementVolgens De Standaard zou Dehaene een tijd geleden een ruim appartement gekocht hebben, in een nieuwbouwcomplex aan het kanaal in Vilvoorde, waar ze binnenkort naar zouden verhuizen. Als een Pfaff-scenario geen roet in het eten strooit, uiteraard: hun villa staat al drie jaar te koop, wat de vraagprijs van 1,8 miljoen euro naar minder dan 1,4 miljoen euro trok. (SD)