Javaux zegt dat in de krant L'Echo.

"Het is alsof Ecolo zou zeggen dat de kerncentrale van Tihange volgende week ontploft, en dat er geen oplossing is..."

Zo gaat, vindt Javaux, de PS te werk. De partij "voelt zich verplicht om angst te zaaien vanaf de oppositiebanken", en doet dat op een manier die "randje deontologisch is". "Men geeft de indruk dat de index opgeheven wordt". "Men wil de mensen schrik aanjagen"

'Verdoken'

Javaux, die momenteel directeur is van Meusinvest, kijkt ook terug op de zesde staatshervorming waaraan zijn partij heeft meegewerkt. Dat heeft ze gedaan "omdat we dachten dat een nieuwe socio-economische dynamiek voor België zou kunnen ontstaan, en dat we eindelijk het communautaire achter ons konden laten. Vandaag zal exact het tegenovergestelde gebeuren. Het institutionele zal met de N-VA op een andere manier in alle dossiers opduiken. Meer verdoken maar des te gevaarlijker."

(Belga/RR)

Javaux zegt dat in de krant L'Echo. "Het is alsof Ecolo zou zeggen dat de kerncentrale van Tihange volgende week ontploft, en dat er geen oplossing is..."Zo gaat, vindt Javaux, de PS te werk. De partij "voelt zich verplicht om angst te zaaien vanaf de oppositiebanken", en doet dat op een manier die "randje deontologisch is". "Men geeft de indruk dat de index opgeheven wordt". "Men wil de mensen schrik aanjagen"Javaux, die momenteel directeur is van Meusinvest, kijkt ook terug op de zesde staatshervorming waaraan zijn partij heeft meegewerkt. Dat heeft ze gedaan "omdat we dachten dat een nieuwe socio-economische dynamiek voor België zou kunnen ontstaan, en dat we eindelijk het communautaire achter ons konden laten. Vandaag zal exact het tegenovergestelde gebeuren. Het institutionele zal met de N-VA op een andere manier in alle dossiers opduiken. Meer verdoken maar des te gevaarlijker."(Belga/RR)