Het komt er voor hem op aan snel de knoop door te hakken, al liet zijn voorzitter Bart De Wever al verstaan dat het aan de sp.a zelf is om de onderhandelingstafel te verlaten.

Het is een publiek geheim dat N-VA aan Vlaamse kant liever met de christendemocraten en de liberalen in zee zou gaan. De partij zat de voorbije dagen met sp.a opnieuw op ramkoers, met een scherpe socialistische uithaal naar de "Nieuw-Vlaamse Arrogantie" als jongste verwijt.

"Dergelijke signalen kan je niet negeren", vindt Jambon. Bovendien mag duidelijk zijn "dat er wel enige afstand bestaat tussen ons programma en dat van sp.a", besloot hij maandagochtend voor aanvang van het partijbestuur van N-VA. (Belga)

Het komt er voor hem op aan snel de knoop door te hakken, al liet zijn voorzitter Bart De Wever al verstaan dat het aan de sp.a zelf is om de onderhandelingstafel te verlaten. Het is een publiek geheim dat N-VA aan Vlaamse kant liever met de christendemocraten en de liberalen in zee zou gaan. De partij zat de voorbije dagen met sp.a opnieuw op ramkoers, met een scherpe socialistische uithaal naar de "Nieuw-Vlaamse Arrogantie" als jongste verwijt. "Dergelijke signalen kan je niet negeren", vindt Jambon. Bovendien mag duidelijk zijn "dat er wel enige afstand bestaat tussen ons programma en dat van sp.a", besloot hij maandagochtend voor aanvang van het partijbestuur van N-VA. (Belga)