De internationale luchthaven Jomo Kenyatta in de Keniaanse hoofdstad Nairobi is gesloten, nadat een felle brand was uitgebroken in de aankomstzone van de luchthaven.

"De luchthaven is gesloten", zo tweette het Keniaanse ministerie van Binnenlandse Zaken. "Alle vluchten van en naar JKIA zijn geschrapt, behalve noodlandingen." De vluchten worden omgeleid naar de luchthavens van Mombasa en Eldoret. "Het vuur is enorm", voegde het ministerie er op de microblogsite nog aan toe.

Er werd nog geen melding gemaakt van eventuele slachtoffers. Ook de oorzaak van de brand is nog niet bekend. (Belga/EE)

De internationale luchthaven Jomo Kenyatta in de Keniaanse hoofdstad Nairobi is gesloten, nadat een felle brand was uitgebroken in de aankomstzone van de luchthaven. "De luchthaven is gesloten", zo tweette het Keniaanse ministerie van Binnenlandse Zaken. "Alle vluchten van en naar JKIA zijn geschrapt, behalve noodlandingen." De vluchten worden omgeleid naar de luchthavens van Mombasa en Eldoret. "Het vuur is enorm", voegde het ministerie er op de microblogsite nog aan toe. Er werd nog geen melding gemaakt van eventuele slachtoffers. Ook de oorzaak van de brand is nog niet bekend. (Belga/EE)