Informateur Bart De Wever heeft maandag het Federaal Planbureau, de Inspectie van Financiën en het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) ontvangen. Dinsdag heeft hij een ontmoeting met de ziekenfondsen.

Na een pauze tijdens het weekeinde hervatte De Wever zijn officiële werkzaamheden maandag. De informateur ontving in de loop van de namiddag ('s morgens was er een vergadering van het N-VA-partijbureau) achtereenvolgens het NSZ, het Planbureau en de Inspectie van Financiën in de Wetstraat 10.

Dinsdag ontvangt de informateur de hele dag de ziekenfondsen. Om 10 uur komt eerst voorzitter Marc Justaert van de Christelijke Mutualiteiten langs.

De agenda voorziet daarna ontmoetingen met Philippe Mayné van de Neutrale Ziekenfondsen, Geert Messiaen van de Liberale Mutualiteiten, Pascal Mertens van de Onafhankelijke Ziekenfondsen en het duo Guy Peeters-Jean-Pascal Labille van de Socialistische Mutualiteiten.

Informateur Bart De Wever heeft maandag het Federaal Planbureau, de Inspectie van Financiën en het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) ontvangen. Dinsdag heeft hij een ontmoeting met de ziekenfondsen.Na een pauze tijdens het weekeinde hervatte De Wever zijn officiële werkzaamheden maandag. De informateur ontving in de loop van de namiddag ('s morgens was er een vergadering van het N-VA-partijbureau) achtereenvolgens het NSZ, het Planbureau en de Inspectie van Financiën in de Wetstraat 10. Dinsdag ontvangt de informateur de hele dag de ziekenfondsen. Om 10 uur komt eerst voorzitter Marc Justaert van de Christelijke Mutualiteiten langs. De agenda voorziet daarna ontmoetingen met Philippe Mayné van de Neutrale Ziekenfondsen, Geert Messiaen van de Liberale Mutualiteiten, Pascal Mertens van de Onafhankelijke Ziekenfondsen en het duo Guy Peeters-Jean-Pascal Labille van de Socialistische Mutualiteiten.