Reden is een supervisor van luchtverkeersleidingcentrum Canac die zich kort voor zijn dienst ziek heeft gemeld, zegt skeyes-woordvoerder Dominique Dehaene. Er kon geen vervanger meer gevonden worden om de zieke supervisor te vervangen. Voor de nachtdienst is er bij skeyes geen verplichte standby.

Voor reizigers dreigt de onderbreking vooral dinsdagvoormiddag hinder te veroorzaken. Voor de passagiersvluchten van maandagavond zal er wellicht geen probleem zijn, klinkt het op Brussels Airport.

Dinsdagochtend kan het wel lastig worden. Er staan verschillende aankomsten en vertrekken gepland vanaf 5 uur. Als daarmee geschoven moet worden, dreigen problemen door de drukte na 6 uur.

Reden is een supervisor van luchtverkeersleidingcentrum Canac die zich kort voor zijn dienst ziek heeft gemeld, zegt skeyes-woordvoerder Dominique Dehaene. Er kon geen vervanger meer gevonden worden om de zieke supervisor te vervangen. Voor de nachtdienst is er bij skeyes geen verplichte standby.Voor reizigers dreigt de onderbreking vooral dinsdagvoormiddag hinder te veroorzaken. Voor de passagiersvluchten van maandagavond zal er wellicht geen probleem zijn, klinkt het op Brussels Airport. Dinsdagochtend kan het wel lastig worden. Er staan verschillende aankomsten en vertrekken gepland vanaf 5 uur. Als daarmee geschoven moet worden, dreigen problemen door de drukte na 6 uur.