De advocaat werd volgens de Franstalige openbare omroep RTBF urenlang ondervraagd over praktijken van zakenman Pierre Salik. Het zou gaan om het witwassen van geld.

Volgens de Franstalige krant L'Echo houdt de zaak verband met het faillissement van het kledingmerk Donaldson.

Het gerecht heeft naar verluidt interesse in het doorstorten via de rekeningen van Modrikamen van negen miljoen euro van een onderneming uit Uruguay.

Na afloop van de ondervraging werd Modrikamen niet in beschuldiging gesteld. Het onderzoek wordt geleid door onderzoeksrechter Michel Claise.

Modrikamen bevestigt de ondervraging, maar volgens hem had die niets te maken met Salik. Hij zegt dat via zijn rekeningen nooit fondsen van dublieuze oorsprong werden gestort of doorgestort.

Modrikamen werkt mee aan het onderzoek, maar zegt dat het berust op valse aantijgingen.

Hij zal hij een klacht indienen wegens lasterlijke aangifte. Behalve advocaat is Modrikamen ook oprichter van de Personenpartij (PP).

De advocaat werd volgens de Franstalige openbare omroep RTBF urenlang ondervraagd over praktijken van zakenman Pierre Salik. Het zou gaan om het witwassen van geld. Volgens de Franstalige krant L'Echo houdt de zaak verband met het faillissement van het kledingmerk Donaldson. Het gerecht heeft naar verluidt interesse in het doorstorten via de rekeningen van Modrikamen van negen miljoen euro van een onderneming uit Uruguay.Na afloop van de ondervraging werd Modrikamen niet in beschuldiging gesteld. Het onderzoek wordt geleid door onderzoeksrechter Michel Claise.Modrikamen bevestigt de ondervraging, maar volgens hem had die niets te maken met Salik. Hij zegt dat via zijn rekeningen nooit fondsen van dublieuze oorsprong werden gestort of doorgestort. Modrikamen werkt mee aan het onderzoek, maar zegt dat het berust op valse aantijgingen. Hij zal hij een klacht indienen wegens lasterlijke aangifte. Behalve advocaat is Modrikamen ook oprichter van de Personenpartij (PP).