Dat schrijft L'Echo.

Patrick Wielemans, de baas van het hotel, had al 2 keer eerder klacht neergelegd, en doet het nu voor de derde keer.

Wielemans is niet gekant tegen de voetgangerszone voor het hotel, maar hij wil dat het hotel nog met de auto bereikbaar blijft, al was het maar om bagage af te zetten. Dat lukt niet in het huidige plan, volgens hem.

Yvan Mayeur (PS), burgemeester van Brussel, vraagt hem "te kalmeren en tijd te laten" om een oplossing te vinden.

Maar, zegt Mayer, we gaan in geen geval terug naar de oude situatie. "Het hotel moet redelijk zijn". En, "met alle respect voor Justitie, het is niet aan het gerecht om de stadsplanning te hertekenen".

(Belga/RR)

Dat schrijft L'Echo.Patrick Wielemans, de baas van het hotel, had al 2 keer eerder klacht neergelegd, en doet het nu voor de derde keer.Wielemans is niet gekant tegen de voetgangerszone voor het hotel, maar hij wil dat het hotel nog met de auto bereikbaar blijft, al was het maar om bagage af te zetten. Dat lukt niet in het huidige plan, volgens hem.Yvan Mayeur (PS), burgemeester van Brussel, vraagt hem "te kalmeren en tijd te laten" om een oplossing te vinden.Maar, zegt Mayer, we gaan in geen geval terug naar de oude situatie. "Het hotel moet redelijk zijn". En, "met alle respect voor Justitie, het is niet aan het gerecht om de stadsplanning te hertekenen".(Belga/RR)