Op het proces Aquino in Hasselt is hoofdverdachte Raf Aquino veroordeeld tot 10 jaar cel voor vijf cocaïnetransporten. Ook Nico Beckx wordt veroordeeld voor vijf transporten en krijgt hiervoor 7 jaar.

De rechtbank vraagt de onmiddellijke aanhouding van Aquino, Beckx, Micheal Persaud en Mario Aquino

De leden van de clan-Aquino uit Maasmechelen stonden terecht omdat ze ervan verdacht werden meer dan twee ton cocaïne, ter waarde van 72 miljoen euro, het land binnengesmokkeld te hebben vanuit Latijns-Amerika. De aanklager vroeg straffen tot vijftien jaar. In de zaak zijn 38 beklaagde betrokken. Het gaat om de grootste drugzaak in ons land. (Belga/TE)

Op het proces Aquino in Hasselt is hoofdverdachte Raf Aquino veroordeeld tot 10 jaar cel voor vijf cocaïnetransporten. Ook Nico Beckx wordt veroordeeld voor vijf transporten en krijgt hiervoor 7 jaar. De rechtbank vraagt de onmiddellijke aanhouding van Aquino, Beckx, Micheal Persaud en Mario Aquino De leden van de clan-Aquino uit Maasmechelen stonden terecht omdat ze ervan verdacht werden meer dan twee ton cocaïne, ter waarde van 72 miljoen euro, het land binnengesmokkeld te hebben vanuit Latijns-Amerika. De aanklager vroeg straffen tot vijftien jaar. In de zaak zijn 38 beklaagde betrokken. Het gaat om de grootste drugzaak in ons land. (Belga/TE)