Tommy Scholtes, de huidige persattaché van de Bisschoppenconferentie, wordt de Franstalige woordvoerder van kardinaal De Kesel, zowel wat de Bisschoppenconferentie als het aartsbisdom betreft. Jeroen Moens, de huidige persverantwoordelijke van het aartsbisdom, wordt de interdiocesane pers- en communicatieverantwoordelijke.

Geert De Kerpel (°1967) is licentiaat in de godsdienstwetenschappen en baccalaureus in de theologie (beide KU Leuven). Hij begon zijn beroepsloopbaan als leraar aan het Sint-Lodewijkscollege van Lokeren (1990-1993) en was daarna ruim 14 jaar hoofd van de dienst communicatie van het bisdom Gent en woordvoerder van de Gentse bisschoppen Arthur Luysterman en Luc Van Looy.

Begin 2008 werd hij woordvoerder van de Senaatsfractie van CD&V. De afgelopen 5,5 jaar leidde hij als hoofdredacteur het christelijke opinieweekblad Tertio. Geert De Kerpel is gehuwd en vader van twee zonen en twee dochters.

Tommy Scholtes, de huidige persattaché van de Bisschoppenconferentie, wordt de Franstalige woordvoerder van kardinaal De Kesel, zowel wat de Bisschoppenconferentie als het aartsbisdom betreft. Jeroen Moens, de huidige persverantwoordelijke van het aartsbisdom, wordt de interdiocesane pers- en communicatieverantwoordelijke.Geert De Kerpel (°1967) is licentiaat in de godsdienstwetenschappen en baccalaureus in de theologie (beide KU Leuven). Hij begon zijn beroepsloopbaan als leraar aan het Sint-Lodewijkscollege van Lokeren (1990-1993) en was daarna ruim 14 jaar hoofd van de dienst communicatie van het bisdom Gent en woordvoerder van de Gentse bisschoppen Arthur Luysterman en Luc Van Looy. Begin 2008 werd hij woordvoerder van de Senaatsfractie van CD&V. De afgelopen 5,5 jaar leidde hij als hoofdredacteur het christelijke opinieweekblad Tertio. Geert De Kerpel is gehuwd en vader van twee zonen en twee dochters.