De protestmars trok onder de slagzin 'wij zijn met meer' richting de Gentse Vooruit, waar de initiatiefnemers en studenten rond 13.30 uur verzamelden. De initiatiefnemers kaartten de aanwezigheid van de studentenvereniging Schild & Vrienden in de Gentse universiteit aan.

Dinsdagochtend verscheen Dries Van Langenhove, de oprichter van studentenvereniging, nog voor de rechter in een kort geding tegen de universiteit. Die liet eerder weten dat de man mag afstuderen maar niet langer kan zetelen als studentenvertegenwoordiger in de raad van bestuur.

De protestmars trok onder de slagzin 'wij zijn met meer' richting de Gentse Vooruit, waar de initiatiefnemers en studenten rond 13.30 uur verzamelden. De initiatiefnemers kaartten de aanwezigheid van de studentenvereniging Schild & Vrienden in de Gentse universiteit aan. Dinsdagochtend verscheen Dries Van Langenhove, de oprichter van studentenvereniging, nog voor de rechter in een kort geding tegen de universiteit. Die liet eerder weten dat de man mag afstuderen maar niet langer kan zetelen als studentenvertegenwoordiger in de raad van bestuur.