Het Belgische sportmerk Osaka voelt de hockeytrend perfect aan. Ze schakelden enkele spelers van het nationale mannenhockeyteam in om hun flashy sticks en coole outfits te promoten. Felix Denayer, middenvelder bij de Red Lions, is één van hen.

Jullie topprestaties geven de Belgische hockeywereld een echte boost. Hoe verklaart u dat succes ?

Felix Denayer : Media-aandacht is heel belangrijk om zo'n boost te creëren, aandacht die we dankzij onze topprestaties gemakkelijker krijgen. Hockey is bovendien een frisse en spectaculaire sport. Een match kan heel snel kantelen, wat het dus extra spannend maakt.

Net als de Rode Duivels maken jullie heel wat furore. Wat is het geheim ?

De Red Lions zijn ook een jonge, talentvolle ploeg. We zijn in de jeugdreeksen samen opgegroeid, wat onze sterkte is. Al speelt het publiek ook een belangrijke rol. Televisiebeelden waarop supporters volledig uit hun dak gaan, geven een warm gevoel.

Hoe gepassioneerd bent u door hockey ?

Sinds mijn eerste training, nu zeventien jaar geleden, heb ik er altijd van genoten. Ik vind het een fantastische sport omdat je als groep samen naar een doel kunt streven.

Annelien Boens

Het Belgische sportmerk Osaka voelt de hockeytrend perfect aan. Ze schakelden enkele spelers van het nationale mannenhockeyteam in om hun flashy sticks en coole outfits te promoten. Felix Denayer, middenvelder bij de Red Lions, is één van hen. Jullie topprestaties geven de Belgische hockeywereld een echte boost. Hoe verklaart u dat succes ? Felix Denayer : Media-aandacht is heel belangrijk om zo'n boost te creëren, aandacht die we dankzij onze topprestaties gemakkelijker krijgen. Hockey is bovendien een frisse en spectaculaire sport. Een match kan heel snel kantelen, wat het dus extra spannend maakt. Net als de Rode Duivels maken jullie heel wat furore. Wat is het geheim ? De Red Lions zijn ook een jonge, talentvolle ploeg. We zijn in de jeugdreeksen samen opgegroeid, wat onze sterkte is. Al speelt het publiek ook een belangrijke rol. Televisiebeelden waarop supporters volledig uit hun dak gaan, geven een warm gevoel. Hoe gepassioneerd bent u door hockey ? Sinds mijn eerste training, nu zeventien jaar geleden, heb ik er altijd van genoten. Ik vind het een fantastische sport omdat je als groep samen naar een doel kunt streven. Annelien Boens