Behalve Yves Desmet, opiniërend hoofdredacteur van De Morgen, kwamen in Reyers laat ook SP.A-politici Willy en Hilde Claes, en Indra Dewitte, hoofdredacteur van Het Belang van Limburg aan het woord over voormalig SP-.A-voorzitter Steve Stevaert, over diens uitzonderlijke politieke talenten en ook over zijn problemen.

Hij kon beter dan wie ook de perceptie aanvoelen, aldus Desmet. "Hij zag dat hij de Vlaamse DSK zou worden" - een verwijzing naar de Franse (bijna) presidentskandidaat Dominique Strauss-Kahn.

Desmet verwees eerder naar een keerpunt in het politieke leven van Stevaert, die volgens hem applaus nodig had "zoals wij zuurstof". Vervolgens werd hij tijdens Humo's Pop Poll in het Sportpaleis uitgejouwd. "Toen is er iets bij hem gebroken".

Willy Claes vond dat men Stevaert tekort doet door hem alleen maar te associëren met het gratis-verhaal.

Behalve Yves Desmet, opiniërend hoofdredacteur van De Morgen, kwamen in Reyers laat ook SP.A-politici Willy en Hilde Claes, en Indra Dewitte, hoofdredacteur van Het Belang van Limburg aan het woord over voormalig SP-.A-voorzitter Steve Stevaert, over diens uitzonderlijke politieke talenten en ook over zijn problemen.Hij kon beter dan wie ook de perceptie aanvoelen, aldus Desmet. "Hij zag dat hij de Vlaamse DSK zou worden" - een verwijzing naar de Franse (bijna) presidentskandidaat Dominique Strauss-Kahn.Desmet verwees eerder naar een keerpunt in het politieke leven van Stevaert, die volgens hem applaus nodig had "zoals wij zuurstof". Vervolgens werd hij tijdens Humo's Pop Poll in het Sportpaleis uitgejouwd. "Toen is er iets bij hem gebroken".Willy Claes vond dat men Stevaert tekort doet door hem alleen maar te associëren met het gratis-verhaal.