"Totaal ten onrechte leidt Wouter Van Besien af uit het interview van De Standaard van dit weekend dat de aanpak van internationale drugtrafiek wordt afgebouwd", aldus Dams in een schriftelijke mededeling.

De aanpak van de veiligheid in de haven staat nog steeds hoog op de agenda van de Antwerpse procureur, die hiertoe trouwens donderdag jongstleden bijkomende middelen is gaan bepleiten bij de douanetop in Brussel, luidt het.

Vogeltjesmarkt

"De zogenaamde 'diamantdossiers' zijn omwille van een intern probleem binnen het Antwerps parket sedert juni 2012 overgeheveld naar andere parketmagistraten, die de aanpak van diamantfraude succesvol voortzetten", reageert Dams.

De procureur besluit: "En voor de goede orde: U hoeft niet 'elke auto met vreemde nummerplaat' door te geven. We zouden tijdens de 'vogeltjesmarkt' dan wel erg veel werk hebben."

"Totaal ten onrechte leidt Wouter Van Besien af uit het interview van De Standaard van dit weekend dat de aanpak van internationale drugtrafiek wordt afgebouwd", aldus Dams in een schriftelijke mededeling. De aanpak van de veiligheid in de haven staat nog steeds hoog op de agenda van de Antwerpse procureur, die hiertoe trouwens donderdag jongstleden bijkomende middelen is gaan bepleiten bij de douanetop in Brussel, luidt het. Vogeltjesmarkt"De zogenaamde 'diamantdossiers' zijn omwille van een intern probleem binnen het Antwerps parket sedert juni 2012 overgeheveld naar andere parketmagistraten, die de aanpak van diamantfraude succesvol voortzetten", reageert Dams. De procureur besluit: "En voor de goede orde: U hoeft niet 'elke auto met vreemde nummerplaat' door te geven. We zouden tijdens de 'vogeltjesmarkt' dan wel erg veel werk hebben."